Over ons

Uw contactpersoon Eugene van der Wal is reeds 25 jaar actief in de Automotive branche en heeft jarenlang gewerkt bij Opel en is sinds 18 jaar eigen ondernemer in de Automotive branche. Eugene staat bekend als een zeer betrouwbaar en eerlijk persoon die het belang van de klanten altijd op de eerste plaats weet te zetten. Dit kan door bijvoorbeeld een scherpe deal te sluiten, maar ook door goed te luisteren naar specifieke wensen van de klant.
Klant is koning! Iedere auto uit ons aanbod heeft een uitgebreide technische keuring ondergaan en word altijd afgeleverd inclusief een complete was / Poetsbeurt. Dankzij onze kleinschaligheid en focus op kostenbesparing zijn we in staat om u altijd de beste en scherpste prijzen aan te kunnen bieden. Bij R&E CARS kunt u altijd rekenen op eerlijk advies en bent u aan het juiste adres voor jonge, betrouwbare occasions tegen een scherpe prijs. Wij streven altijd naar perfectie en de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bij R&E CARS is transparantie een groot goed. Alle auto’s zijn voorzien van de bijbehorende onderhoudsdocumentatie en zijn altijd APK gekeurd.

Service

R&E CARS werkt uitsluitend samen met servicepartners die zijn geselecteerd op kwaliteit, klantgerichtheid en vakmanschap en rekening houden met de kosten zodat u als klant nooit teveel betaalt. Mensen die houden van hun vak en bereid zijn altijd een stapje extra te zetten om het u zo prettig mogelijk te maken. Van professionele interieurreiniging tot het wegwerken van krasjes / deukjes tot deskundig technisch onderhoud. Ook het monteren van accessoires, blinderen van autoruiten of het inbouwen van een alarm behoren tot de mogelijkheden. R&E CARS beschikt over tal van klantgerichte servicepartners die uw auto alles kunnen geven wat u nodig acht. Wat bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Bij R&E CARS denken wij graag met u mee en is uw auto in juiste handen en staat u als klant centraal.

Financieren

Heeft u niet voldoende financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van uw droomauto? Geen probleem. Bij R&E CARS kunt u ook maandelijks aflossen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u? Bereken hier uw maandlasten. Als u vragen heeft over de financieringsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op onder tel. nr: 06-83384938