8 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
13-9-2021 09:27:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service, alles goed en snel geregeld, we konden de Renault Twingo gelijk meenemen. Super blij mee???? Aanrader!
30-7-2021 21:00:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op zoek naar een specifieke Fiat 500 bij R&E terecht gekomen. Snel een afspraak gemaakt waarvoor Ralf zijn eigen planning heeft aangepast en op zaterdag naar Best gereden. Daar aangekomen echt heel gastvrij ontvangen, de auto stond netjes gepoetst op ons te wachten. Na tekst en uitleg een proefrit gemaakt en terug gekomen gemeld dat de auto echt prima beviel maar had 1 storend geluid. Maar aangezien dit de auto was die wij zochten de afspraak met Ralf gemaakt dat hij er naar zou kijken en dat wij dan op vrijdag de wagen zouden ophalen. Op vrijdag stond hij daar dan op ons te wachten, het storend geluid kwam door defect aan rubber van fusee kogel en was door Ralf helemaal perfect opgelost. Super blij de sleutel en prachtige bos bloemen in ontvangst genomen en een geweldige rit naar huis gemaakt. Echt een heerlijk bedrijf om je auto te kopen, klein en gezellig, goede service wekelijk niks op aan te merken. Dit geeft je gewoon heel veel vertrouwen, super gedaan Ralf!
5-7-2021 19:03:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Via marktplaats zijn wij bij R&E gekomen. We waren specifiek op zoek naa een klein gezellig betrouwbaar autootje. Ik kwam van een Citroën Cactus af, heel stom konden de auto en ik elkaar niet vinden. Mijn voorkeur ging naar een DS3 van Citroën een Twingo en een Fiat 500. Bij R&E stonden de laatste2. Op zaterdagavond heb ik hen een berichtje gestuurd en direct reageerde Ralf Met een afspraak voor zondagmorgen om 10.30 Daar aangekomen hebben we vertelt waar we naar opzoek zijn. Ik mocht een proefrit maken in beide auto’s het is de Twingo geworden. Ralf heeft ons super geholpen. Deze man komt Aardig en prettig over. Onder het genot van een kopje koffie hebben we de koop gesloten. Dus hoe heet het? Ben je opzoek naar een betrouwbaar adres voor je volgende auto. Ga eens naar R&E
9-2-2021 17:26:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wat een fijn bedrijf! Waren heel vlug met een afspraak en legde alles met de proefrit goed uit! Het contact over het regelen van de auto was uitstekend! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen! Goeie service !
3-2-2021 21:14:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Zojuist mijn nieuwe auto opgehaald! Hele goed service en auto netjes afgeleverd!
3-2-2021 07:42:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen weekend mijn nieuwe Peugeot 108 netjes bij mij thuis afgeleverd gekregen en ben er super blij mee. Via via was ik bij R & E cars terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een nieuwe auto daar dat mijn oude niet meer door de keuring kwam. Ik zag bij hun een leuke Peugeot 108 staan en na een telefoontje hadden we een afspraak bij mij thuis ingepland om de auto te bekijken en om er een proefrit mee te maken. Na een duidelijke uitleg over de auto heb ik een flinke proefrit kunnen maken en was daarna gelijk verkocht en was de aankoop zo gedaan. En enkele dagen later werd de auto netjes bij mij thuis afgeleverd. Heren van R&E cars, bedankt voor de service in deze lastige tijden en bij een volgende auto weet ik waar ik moet zijn. Ik zal zeker reclame maken voor jullie. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer
17-12-2020 19:43:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na internet wat afgezocht te hebben bij dit bedrijf uitgekomen. Even gebeld of de desbetreffende auto nog aanwezig was. Zeer vriendelijk te woord gestaan door Ralf en een afspraak gemaakt om even te gaan kijken naar de auto later op de dag. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en een zeer uitgebreide en goede uitleg gehad over de Peugeot 208. De proefrit gaf de doorslag en de keuze was zo gemaakt doordat de auto van binnen en buiten ook echt in nieuwstaat was. R&E cars bedankt voor de perfecte service en zeker tot een volgende.
17-12-2020 19:26:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs samen met mijn vriend langs geweest bij dit leuke bedrijf omdat ik op zoek was naar een leuke en nette auto voor woon / werk verkeer. We werden enorm vriendelijk ontvangen. Terwijl er een kopje heerlijke koffie werd aangeboden, mochten we rustig rond kijken. Had op internet een mooie Fiat 500 zien staan waar mijn keuze op was gevallen. Maar in het echt zag hij er nog veel mooier uit. Gewoon werkelijk als nieuw! Er stonden meer Fiat 500 modellen waardoor de keuze er niet makkelijker op werd. Ze zagen er allemaal super mooi uit. Maar degene die ik op het oog had, sprong er voor mij echt uit door de gave baby blauwe kleur. Na een fijne proefrit en goede uitleg over de auto was de keuze dan ook zo gemaakt en zijn we tot de koop over gegaan. Een aantal dagen later de auto opgehaald. Wat ben ik in de wolken met deze als nieuw uitziende Fiat 500. Lang voor gewerkt maar meer dan de moeite waard al zeg ik het zelf. Ben je op zoek naar een mooie nette en als nieuw uitziende auto dan zou ik zeker een keer langs gaan bij R&E CARS want je word vriendelijk ontvangen en de auto’s die ze hebben staan zien er ook allemaal uit om door een ringetje te halen. RE Cars bedankt voor het leuke ontvangst en voor de super gave Fiat 500.